15 februari 2024
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

Hierbij weer even een update vanaf de bouwlocatie Imagine

De werkzaamheden liggen op schema voor de verwachte start van de opleveringen in april. Per week worden circa twaalf woningen opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de eerste kopers medio maart een uitnodiging voor de voorschouw. 

foto bouwplaats imagine

Werkzaamheden afgelopen periode en huidige werkzaamheden
Momenteel is het uitvoeringsteam druk bezig met het afwerken van alle ruimtes. In de entreehal, en de parkeergarage en ook in de binnentuin wordt hard gewerkt. Het stucwerk van de wanden en het plafond van het ‘Maasvenster’ is gereed. En op de galerijen zijn de plantenbakken gereed voor de aanleg van de beplanting. 

foto van het maanvenster
het 'Maanvenster'