Bereikbaarheid en mobiliteit

Genoeg woonplezier en stadsvertier in de buurt, maar je bent ook in 10 minuten fietsen in het centrum van Rotterdam. De tram stopt voor de deur, het treinstation Rotterdam Zuid ligt praktisch om de hoek.  En je rijdt zo regelrecht de A16 op. Maar een eigen auto is niet nodig. Als bewoner van Imagine kan je gebruik maken van de mobiliteitshub. Zowel in de parkeergarage als op straat staan 16 deelauto’s voor je klaar. Nooit meer omkijken naar het onderhoud, nooit meer naar de garage voor de bandenwissel. Je betaalt alleen voor het gebruik van een auto. De parkeerkosten voor de Hub zijn altijd gratis. Mocht je er wel een eigen auto bezitten, dan kan deze eventueel geparkeerd worden in de parkeergarage. In de parkeergarage zullen ook stallingsplaatsen te koop worden aangeboden.

Deelmobiliteit van Amber

Vind jij duurzaamheid en werken aan een beter milieu belangrijk? Deel dan een elektrische auto met de medebewoners van Imagine!

Als bewoner van Imagine woon je in een echt stedelijk gebied, met in het binnenhof een prachtige groene oase. Wat betreft het bezit van een auto, kan dat wel wat lastige situaties met zich meebrengen. Deze zorgen willen wij ontnemen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je geen auto in bezit hoeft te hebben, om toch altijd de 100% garantie te hebben op vervoer. Altijd, wanneer jij dat nodig hebt.

Benieuwd naar wat Amber voor jou kan betekenen? Lees verder voor meer informatie.

Hubs

Hubs zijn de plaatsen waar je de Amber auto’s ophaalt en terugbrengt. Dit kan ondertussen al op heel veel plekken in Nederland. Je bent altijd vrij om een Amber op te halen en terug te brengen waar dat jij dat wilt. Neem je bijvoorbeeld een Amber mee bij Imagine en zet je hem weer terug bij onze hub in Zwolle? Geen probleem!  

Wat kost Amber?

Je betaalt alleen voor het gebruik van Amber. De ritprijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals dag, tijd en aantal kilometers. Download de app, plan je rit en de ritkosten verschijnen in de app.
Registreren is gratis!

Hoe werkt het?

Na het registreren bij Amber heb je de mogelijkheid om een van de Amber auto’s te reserveren met de Amber app. De app wijst je een van de beschikbare Amber auto’s toe die bij jou in de buurt staat. Zodra je bij de Amber aankomt, ontgrendel je hem met de app en je kunt vertrekken! Goed om te weten, voor je eerste rit ontvang je een telefonische demo waarin wordt uitgelegd hoe alles werkt. En mocht je onderweg een dringende vraag hebben, je kunt Amber 24/7 bereiken.

Heb je vragen?

Op de website www.driveamber.com vind je alle informatie!